A kosár üres.

Gyakran feltett kérdések


A szállítás módja

A megrendelt árut postai úton juttatjuk el a megadott címre ajánlott levélként vagy csomagként. A termék személyesen is átvehető az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont ajándékboltjában (6725 Szeged, Mátyás király tér 26.)


Fizetési feltételek

Előre utalás vagy személyes befizetés bankban: Az utalás összegét a megrendelés visszaigazolását követően a LátogatóBarát Kft. ERSTE Banknál vezetett, 11600006-00000000-57645164 számú számlájára kérjük átutalni. A termékeket csak ezt követően áll módunkban postázni.


Nagykereskedelmi kedvezmény

Viszonteladók kedvezményes nagykereskedelmi árlistánk alapján is rendelhetnek. A rendelés minimális értéke 50.000 Ft (bruttó).

Amennyiben már viszonteladónk, vagy szeretne az lenni, kérjük először regisztráljon webáruházunkba, és jelölje be, hogy nagykereskedelmi kedvezményt szeretne. A viszonteladói kérelmének elfogadásáról munkatársunk e-mailben értesíti. Ennek átfutási ideje kb. 1-2 munkanap. Ezt követően bejelentkezése után webáruházunkban a bruttó nagykereskedelmi árakat fogja látni, s eszerint rendelhet. Kérjük ne feledje, a nagykereskedelmi rendelés minimális értéke 50.000 Ft (bruttó).

Fontos! Megrendelését csak a visszaigazolás után adja le, ellenkező esetben nem áll módunkban a nagykereskedelmi árakat érvényesíteni.


Ha használhatatlan az oldal

A honlapot szinte valamennyi korszerű internet böngésző programra teszteltük, azonban sajnos így is előfordulhat, hogy bizonyos körülmények között nem úgy működik, ahogyan terveztük. Azt javasoljuk, hogy a legszabványosabb böngészőprogramok friss verziójával próbálja ki: Mozilla, Chrome! Természetesen, ha a problémáját a kapcsolati űrlapon keresztül eljuttatja hozzánk, megvizsgáljuk, és igyekszünk segíteni!


Adatvédelem

Személyes adatait tiszteletben tartjuk. Azok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a rendelés teljesítésének céljaira használjuk fel, harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább!
A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a következő adatokat bocsátjuk a csomagküldő cég rendelkezésére:
megrendelés ideje,
átvevő neve (szállítási címből),
cég neve (szállítási címből),
a teljes szállítási cím,
a megrendelés összege,
megrendelés azonosítója,
megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.


Elállási jog

A 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet értelmében a Vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.


Árak

A webáruházban a termékek és szolgáltatások aktuális árai a termékeknél minden esetben megtalálhatóak. Az oldalon előfordulhatnak elírások, illetve karbantartásból eredő technikai hibák is okozhatnak eltéréseket. Az ilyen hibákból fakadó károkért nem vállalunk felelősséget.
Valamennyi feltüntetett árunk tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA).


Szállítási költségek

Postai szállítás díja 850 Ft